Home > Voor wie > Optimalisatie sportprestaties

Optimalisatie van je sportprestaties

Want jezelf uitdagen is gezond.

Zowel professionele als recreatieve sporters kunnen bij ons terecht. Elke sporter streeft immers naar optimalisatie van zijn of haar prestaties. Daarnaast hebben we ook aandacht voor mogelijke klachten of zwakke schakels in het lichaam.

Het spreekt voor zich dat goede sportprestaties maar mogelijk zijn door de fysieke (en mentale) gezondheid van de sporter te optimaliseren. We streven ernaar dat het energiepeil op een hoog niveau is en dat de prestatiedruk niet leidt tot ontstekingen of blessures in het lichaam.

Vermits we in de praktijk steeds vertrekken vanuit een totaalbenadering zien we dat sporters die onze adviezen toepassen erin slagen hun sportprestaties te verbeteren en over een beter recuperatievermogen beschikken.

Wij vertrekken steeds vanuit een totaalbenadering om in alle aspecten een optimaal niveau te bereiken.

Contacteer ons

Hoe werken wij aan optimalisering?

In elk geval, starten we steeds met een gedetailleerde bevraging en een klinisch onderzoek. Daarnaast voeren we een uitgebreid functioneel bloed- en urineonderzoek uit. Bij sporters zullen we specifiek op bepaalde parameters werken, zoals bijvoorbeeld de vitaminen- en mineralenstatus, maar ook op de aanwezigheid van bepaalde neurotransmitters.

We benaderen je gezondheid steeds zowel op het niveau van lichaam als van geest. Alleen door met beide aspecten rekening te houden, kunnen we je begeleiden naar optimale prestaties.

De arts zal de resultaten van het onderzoek met de sporter bespreken en adviezen geven met betrekking tot levensstijl, aanpassing van voeding en eventuele inname van voedingssupplementen.

Jouw gezondheid is onze prioriteit.
Laten we er samen werk van maken.
 

Start jouw genezingsproces en kom langs voor een eerste gesprek.

Plan jouw afspraak

© 2021 Dokter Jo Linmans - Praktijk Polar - Twaalf Septemberstraat 19, 3940 Hechtel (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Praktijk Polar gebruik van cookies. Meer informatie   OK