Uw navigatie naar optimale gezondheid
01/01/2021  HOE KAN JE ZÉLF JOUW IMMUNITEIT VERHOGEN EN ZO BETER BESTAND ZIJN TEGEN COVID-19?

Welkom bij Polar. Wij zijn er graag voor jou.

Wie je ook bent of wat je symptomen of ziekte ook zijn, we willen je graag verderhelpen. Misschien ben je al langere tijd op zoek naar een duurzame oplossing voor je klachten? Met onze holistische aanpak starten wij steeds van een grondige check-up op basis waarvan we je aandachtspunten in kaart brengen. We zoeken naar de onderliggende oorzaak van je probleem, stellen de juiste diagnose en maken een individueel behandelingsplan op. Hiervoor hebben we niet alleen aandacht voor je fysieke gezondheid, maar ook voor je mentaal-emotioneel welbevinden. Op die manier willen we je begeleiden naar een optimale gezondheid en maximale levenskwaliteit.

Misschien heb je al een lange weg afgelegd, maar zonder resultaat. Je bent even het noorden kwijt en wil je leven terug op de rails.

Where the blue of the night
meets the gold of the day

Wij zetten de nodige expertise in.

Dr. Linmans heeft meer dan 25 jaar medische ervaring in klassieke en complementaire geneeskunde.

Hij is vooral gespecialiseerd in optimalisatie van de gezondheid en de behandeling van chronische levenskwaliteitsproblemen zoals vermoeidheid, pijnen, maag- of darmproblemen en depressies. In zijn totaalaanpak is een juiste diagnose de basis voor een doelgerichte individuele behandeling.

Zijn streefdoel is om in 3 tot 6 maanden tijd een significante verbetering te verkrijgen in jouw klachten. Hiervoor kan het nodig zijn dat hij tijdens of na de behandeling doorverwijst naar andere experts of therapeuten, die er mee voor zorgen dat je gezondheid op lange termijn optimaal blijft.

Leer onze praktijk kennenEen totaalbenadering


Een juiste diagnose


Een accurate behandeling


Een duurzaam resultaat

Er is altijd licht
aan het einde van de tunnel.
 

Start jouw genezingsproces
en kom langs voor een eerste gesprek.

Plan jouw afspraak

© 2022 Dokter Jo Linmans - Praktijk Polar - Twaalf Septemberstraat 19, 3940 Hechtel (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Praktijk Polar gebruik van cookies. Meer informatie   OK