Home > Voor wie > Kanker

Kanker

Wat wij complementair kunnen doen.

Zowel tijdens als na de klassieke chemo- en/of radiotherapie kan je bij ons terecht voor aanvullende ondersteuning.

1. Tijdens chemo- en/of radiotherapie

We voegen enkel de principes van de natuurgeneeskunde toe om de patiënt te ondersteunen tijdens de ingrijpende klassieke therapie. Op deze manier trachten we de mogelijke bijwerkingen van de behandeling te minimaliseren.

Praktisch werken we met nutritionele voedingsadviezen in combinatie met ondersteunende en ontgiftende voedingssupplementen alsook infuustherapie.

2. Na chemo- en/of radiotherapie

De meeste ex-kankerpatiënten ondervinden na chemotherapie een sterk gedaald energieniveau, verminderde focus, verminderde weerstand tegen ziekte en een versneld verouderingsproces.

Om het verdere herstel na deze behandeling te bevorderen, werken we ook hier met nutritionele voedingsadviezen in combinatie met ondersteunende en ontgiftende voedingssupplementen alsook infuustherapie.

De klassieke kankertherapieën kunnen in onze praktijk met complementaire adviezen worden aangevuld om zo het behandelingsproces optimaal te ondersteunen.

Contacteer ons

Hoe bekijken wij kanker?

De kankertherapieën in onze praktijk zijn steeds bedoeld als aanvulling op de klassieke chemo- en/of radiotherapie. Wij respecteren deze therapieën zonder hier iets aan te wijzigen.

Aan de hand van specifieke adviezen omtrent voeding, voedingssupplementen, leefstijl en infuustherapie bieden wij in de eerste plaats een ondersteunende behandeling. Tevens hechten wij er belang aan om onze patiënten te informeren omtrent de preventie van kanker of adviezen te formuleren die de kans op herval helpen voorkomen of verminderen.

Jouw gezondheid is onze prioriteit.
Laten we er samen werk van maken.
 

Start jouw genezingsproces en kom langs voor een eerste gesprek.

Plan jouw afspraak

© 2021 Dokter Jo Linmans - Praktijk Polar - Twaalf Septemberstraat 19, 3940 Hechtel (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Praktijk Polar gebruik van cookies. Meer informatie   OK