Home > Voor wie > Hart & bloedvaten

Hart en bloedvaten

Als je hart je in de steek laat.

Hart -en vaatziekten is in feite een verzamelnaam voor alle aandoeningen die betrekking hebben op het hart en de bloedvaten. Het gaat hier om een heel aantal verschillende klachten, zoals hartritmestoornissen, hartinfarct, beroerte, trombose, hartfalen.

De oorzaak is afhankelijk van de aandoening die je hebt, maar aderverkalking is een van de meest voorkomende.

Er zijn heel wat risicofactoren gekend waaronder roken, overgewicht, diabetes en het cholesterolgehalte in je bloed. Wij beschikken in onze praktijk over een behandelingsprotocol dat op een preventieve of curatieve manier kan ingezet worden om ondermeer aderverkalking te voorkomen of te genezen.

Wij vertrekken steeds vanuit een totaalbenadering om de échte onderliggende oorzaak van de klachten te vinden en zo te komen tot een duurzame oplossing.

Contacteer ons

Hoe bekijken wij hart- en vaatproblemen?

We bekijken je klachten steeds op elk niveau van lichaam en geest en voeren een totaalonderzoek uit. Alleen op deze manier kunnen we tot een juiste diagnose komen.

De juiste diagnose stelt ons in staat om een aangepast en individueel behandelingsplan uit te werken. Een van de mogelijkheden bij hart- en vaatziekten is het toepassen van chelatietherapie indien er sprake is van abnormale kalkafzettingen. Na enige tijd op deze manier te zijn behandeld, treedt er bij de patiënt doorgaans een duidelijke verbetering op in de bloedcirculatie.

Wij overleggen de mogelijke behandelingen steeds stap voor stap met de patiënt zodat hij of zij weet welke acties kunnen ondernomen worden om de gezondheid te herstellen.

Jouw gezondheid is onze prioriteit.
Laten we er samen werk van maken.
 

Start jouw genezingsproces en kom langs voor een eerste gesprek.

Plan jouw afspraak

© 2021 Dokter Jo Linmans - Praktijk Polar - Twaalf Septemberstraat 19, 3940 Hechtel (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Praktijk Polar gebruik van cookies. Meer informatie   OK