Home > Aanpak > Behandelingen

De behandeling zet het genezingsproces in.

Eens de diagnose is vastgesteld kan een aangepaste behandeling worden opgestart. Deze is altijd op maat van de patiënt en dus voor elke patiënt uniek.

Het breed spectrum aan onderzoekstechnieken waarover wij beschikken in onze praktijk, laat toe om een juiste diagnose te stellen. Op basis hiervan zal de arts het behandelingsplan stap voor stap met de patiënt overlopen. Alles gebeurt in overleg en houdt rekening met wat ook volgens de patiënt haalbaar is.

Een onderdeel van de behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een infuustherapie, chelatietherapie, de inname van voedingssupplementen of een specifiek homeopathisch middel. Daarnaast gaat een behandelingsplan praktisch altijd gepaard met adviezen met betrekking tot leefstijl, voeding en beweging.

Indien het de arts aangewezen lijkt, word je mogelijks verwezen naar specialisten of coaches in voeding, stressmanagement, psychologische begeleiding of loopbaanbegeleiding. Deze externe partner kan de patiënt ondersteunen en motiveren om het vooropgestelde plan te volgen over een langere periode. Hierdoor wordt de patiënt actief betrokken om zelf zijn of haar gezondheid terug in handen te nemen.

Wij hanteren een holistische aanpak waarbij we de nodige aandacht besteden aan diagnose en opvolging met het oog op een duurzaam resultaat.

Contacteer ons

Algemene principes die terugkeren in onze behandeling.

Elke behandeling is steeds uniek en houdt rekening met de specifieke klachten en behoeften van onze patiënt. Hieronder enkele elementen waaruit een behandelingsplan mogelijks kan bestaan. Deze kunnen – indien nodig – perfect in combinatie met inname van allopathische medicatie.

  • ontgiftingsplan
  • voedingsplan
  • inname van de juiste voedingssupplementen zoals vitamines, mineralen, vetzuren, antioxidanten, aminozuren, fytonutriënten
  • op maat samengestelde infuustherapie voor verbeteren van energie en immuniteit, voor pijnbestrijding, anti-aging, herstel na operatie of het ontgiften na chemotherapie
  • pijnbestrijding op natuurlijke basis via suppletie of infuustherapie
  • bio-identieke hormoontherapie
  • chelatietherapie bij aandoeningen van hart- en bloedvaten
  • adviezen met betrekking tot leefstijl
  • bewegingsadviezen
  • personal coaching voor gespecialiseerde begeleiding en motivering


Een totaalbenadering


Een juiste diagnose


Een accurate behandeling


Een duurzaam resultaat

Na een grondige screening & diagnose, 
begint ons behandelingsplan voor jouw herstel.
 

Start jouw genezingsproces 
en kom langs voor een eerste gesprek

Plan jouw afspraak

© 2021 Dokter Jo Linmans - Praktijk Polar - Twaalf Septemberstraat 19, 3940 Hechtel (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Praktijk Polar gebruik van cookies. Meer informatie   OK