Home > Onze praktijk > Missie

Onze missie

Toeval of niet: de naam van Praktijk Polar vond het licht op een dag gekenmerkt door een volle maan die voornamelijk in het teken stond van genezende werking.

Het was op 1 oktober 2020 tijdens de nacht van de helende volle maan onder het teken van de Ram dat we plots een ingeving kregen over de naam van onze praktijk: Polar.

Polar verwijst naar de Poolster of Noordster: een heldere ster die steeds het Noorden aanwijst.
’s Nachts lijken alle sterren - door de rotatie van de aarde - in een baan om de Poolster te draaien. De Poolster zelf beweegt vrijwel niet, zij staat steeds op dezelfde plaats aan de hemel.  Ze is de ganse nacht zichtbaar en gaat nooit onder de horizon.  De Noordster vervulde, voor de ingebruikname van elektronische navigatiesystemen, de rol van kompas voor zeelieden. Ze was van cruciaal belang om hun juiste koers te bepalen. Het woord Polar betekent dan ook in het Engels: cruciaal, beslissend, overtuigend.

Polar symboliseert waarvoor onze praktijk wil staan: een lichtbaken voor mensen die (even) het Noorden zijn kwijt geraakt. De meeste mensen worden immers chronisch ziek omdat ze afgeweken zijn van hun pad van de ziel. Wanneer ze te lang hun ware zelf hebben verloochend en hun passie en vreugde in het leven zijn verloren. 

Shine and be a light to the world.

In onze praktijk nemen we poolshoogte van jouw situatie. Vervolgens herstellen we samen met jou je gezondheid. We gaan dieper in op de oorzaak van je ziekte en wat je kan doen om verdere klachten in de toekomst te voorkomen.

De Poolster is zoals een witte ijskristal: helder, zuiver en witter dan wit. 
Zo wil Praktijk Polar ook jou helpen om opnieuw te schijnen als een heldere ster in een donkere nacht.Een totaalbenadering


Een juiste diagnose


Een accurate behandeling


Een duurzaam resultaat

Onze praktijk onderzoekt jouw 
gezondheid in totaliteit. 

Start jouw genezingsproces 
en kom langs voor een eerste gesprek

Plan jouw afspraak

© 2021 Dokter Jo Linmans - Praktijk Polar - Twaalf Septemberstraat 19, 3940 Hechtel (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Praktijk Polar gebruik van cookies. Meer informatie   OK