Home > Voor wie > Chronische darmproblemen

Chronische darmproblemen

Als je darmen in de knoop liggen.

Wanneer je chronische darmproblemen hebt, kan zich dat uiten op verschillende manieren: langdurige maag- of slokdarmproblemen, spijsverteringsklachten, gevoelige dikke darm, opgeblazen gevoel, winderigheid, krampen, chronische obstipatie of diarree en aambeien.

Onze darmen spelen een enorm belangrijke rol in ons immuunsysteem en dus op onze weerbaarheid tegen ziekte. Vaak zijn het ook darmklachten die aan de basis liggen van chronische vermoeidheid, langdurige hoofdpijn of aanhoudende huidproblemen.

In de praktijk stellen we vast dat chronische darmproblemen vaak veroorzaakt worden door voedingsintoleranties, stoornissen in de darmflora en het lekkende darmsyndroom. Maar vaak liggen ook meer dieperliggende psycho-emotionele zaken aan de oorsprong.

Wij vertrekken steeds vanuit een totaalbenadering om de échte onderliggende oorzaak van je darmklachten te vinden en zo te komen tot een duurzame oplossing.

Contacteer ons

Hoe bekijken wij darmproblemen?

Het belang van een optimale darmwerking voor je algemeen welbevinden mag absoluut niet onderschat worden. We bekijken darmklachten dan ook steeds op elk niveau van lichaam en geest. Tevens zorgt uitgebreid bloed- en stoelgangsonderzoek dat we tot de juiste diagnose kunnen komen.

Met de juiste diagnose kunnen wij aan de slag om een aangepast en individueel behandelingsplan uit te werken. De behandeling gaat meestal gepaard met een aangepast voedingsplan in combinatie met natuurlijke voedingssupplementen om de darmflora en de darmwand te herstellen. Wij overlopen de adviezen stap voor stap met de patiënt zodat hij of zij weet welke acties kunnen ondernomen worden om opnieuw van een optimale levenskwaliteit te kunnen genieten.

Na 3 en 6 maanden behandeling volgen we de evolutie op en verwachten we een merkbare verbetering van jouw persoonlijke toestand.

Jouw gezondheid is onze prioriteit.
Laten we er samen werk van maken.
 

Start jouw genezingsproces
en kom langs voor een eerste gesprek.

Plan jouw afspraak

© 2021 Dokter Jo Linmans - Praktijk Polar - Twaalf Septemberstraat 19, 3940 Hechtel (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Praktijk Polar gebruik van cookies. Meer informatie   OK