Home > Voor wie > Burn-out

BURN-OUT

Als je letterlijk opgebrand bent.

Er ligt in onze huidige, prestatiegerichte maatschappij veel druk op mensen. Wie niet meer mee kan of moet meestappen in een verhaal waar hij of zij niet achterstaat, loopt het risico om stilaan uitgeblust te raken.

Bij een burn-out ben je emotioneel en fysiek extreem uitgeput. Vaak gaat dit gepaard met een verlies aan het geloof in je eigen competenties en krijg je zelfs last van een cynische ingesteldheid. Je hebt het gevoel dat je veel energie geeft, maar er niets voor terugkrijgt. Je wordt apatisch en hebt nergens meer vertrouwen in. Je hersenen vinden geen oplossingen meer. Zelfs eenvoudige handelingen, als het strikken van schoenveters, worden plots een onoverkomelijke klus.

Een burn-out is zeker geen ‘gewone’ vermoeidheid. Het heeft namelijk effect op je lichaam, brein, emoties én gedrag. Vaak slaat het pas toe na een maandenlange overbelasting. Daarom vergt het herstel ervan ook enig geduld. Met onze grondige totaalbenadering zijn we er echter van overtuigd dat we je kunnen helpen om jouw leven opnieuw op de rails te zetten.

Wij vertrekken steeds vanuit een totaalbenadering om de échte onderliggende oorzaak van je burn-out te vinden en zo te komen tot een duurzame oplossing.

Contacteer ons

Hoe bekijken wij een burn-out?

Steeds vaker zien we in onze praktijk mensen met een extreme vermoeidheid en kenmerken van een burn-out. Wij nemen deze klacht altijd ernstig en bekijken ze op elk niveau van lichaam en geest. We voeren dus een grondig totaalonderzoek uit wat ons in staat stelt om tot een juiste diagnose te komen.

Met de juiste diagnose kunnen wij aan de slag om een aangepast en individueel behandelingsplan uit te werken. Wij overlopen dit stap voor stap met de patiënt zodat hij of zij weet welke acties kunnen ondernomen worden om het leven opnieuw op een gezonde manier op te pakken.

Na 3 en 6 maanden behandeling volgen we de evolutie op en verwachten we een merkbare verbetering van jouw persoonlijke toestand.

Jouw gezondheid is onze prioriteit.
Laten we er samen werk van maken.
 

Start jouw genezingsproces
en kom langs voor een eerste gesprek.

Plan jouw afspraak

© 2021 Dokter Jo Linmans - Praktijk Polar - Twaalf Septemberstraat 19, 3940 Hechtel (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Praktijk Polar gebruik van cookies. Meer informatie   OK