Home > Voor wie > Chronisch moe

Chronisch moe

Als leven overleven is geworden...

Iedereen voelt zich wel al eens moe en kent dagen waar men zich doorheen moet slepen. Deze vermoeidheid is in de regel kort van duur en gaat spontaan of met wat extra rust voorbij. Vermoeidheid die blijft aanslepen of niet verdwijnt door rust is echter abnormaal.

Wanneer je je zo moe voelt dat het je dagelijkse leven in de war brengt, is het laatste wat je wil adviezen die niet stroken met je energiepeil. Terug beginnen sporten, veranderen van werk, … het lijkt een onhaalbare kaart. Pepmiddelen helpen misschien kortstondig, maar pakken de oorzaak van je vermoeidheid niet aan.

Het ergste wat je misschien te horen kreeg, is dat het allemaal maar tussen je twee oren zit. Je weet en voelt het: er moet iets meer aan de hand zijn. En net dat is wat jouw lichaam en geest je willen vertellen. Ook jijzelf wil eindelijk geholpen worden. Je wil dat jouw klachten ernstig worden genomen en dat ze grondig worden onderzocht.

Wij vertrekken steeds vanuit een totaalbenadering om de échte onderliggende oorzaak van je vermoeidheid te vinden en zo te komen tot een duurzame oplossing.

Contacteer ons

Hoe bekijken wij je vermoeidheid en energietekort?

Vermoeidheid en energietekort zijn de meest voorkomende klachten in onze praktijk. Wij nemen deze klacht dan ook altijd au sérieux. We bekijken je klacht op elk niveau van lichaam en geest en voeren een totaalonderzoek uit. Alleen op deze manier kunnen we tot een juiste diagnose komen.

De juiste diagnose stelt ons in staat om een aangepast en individueel behandelingsplan uit te werken. Wij overlopen dit stap voor stap met de patiënt zodat hij of zij weet welke acties kunnen ondernomen worden om de gezondheid en het energiepeil te herstellen.

Na 3 en 6 maanden behandeling volgen we de evolutie op en verwachten we een merkbare verbetering van jouw persoonlijke toestand.

Ontdek onze werkwijze

Jouw gezondheid is onze prioriteit.
Laten we er samen werk van maken.
 

Start jouw genezingsproces
en kom langs voor een eerste gesprek.

Plan jouw afspraak

© 2021 Dokter Jo Linmans - Praktijk Polar - Twaalf Septemberstraat 19, 3940 Hechtel (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Praktijk Polar gebruik van cookies. Meer informatie   OK