Home > Voor wie > Chronische pijnen

Chronische pijn

Als pijn je algemeen welzijn aantast.

Een patiënt die te kampen heeft met chronische pijnen lijdt onder een aanhoudende pijn die het vermogen om normaal te functioneren aantast.

Bij dit soort pijnklachten is er sprake van een voortdurende of terugkerende pijn die langer duurt dan de normale genezingsperiode voor een ziekte of verwonding, of die langer dan drie tot zes maanden aanhoudt.

Chronische pijn kan veroorzaakt worden door een letsel of infectie, maar ook door bijvoorbeeld fibromyalgie, artrose, artritis, reuma, migraine, rug-, spier-, gewrichts- of zenuwpijnen.

Wij vertrekken steeds vanuit een totaalbenadering om de échte onderliggende oorzaak van de chronische pijn te vinden en zo te komen tot een duurzame oplossing.

Contacteer ons

Hoe bekijken wij chronische pijnproblemen?

Veel patiënten hebben te maken met chronische pijnen. Mits zowel de klachten als de onderliggende oorzaak ervan sterk kunnen verschillen, voeren we steeds een totaalonderzoek uit dat jouw specifieke pijnpunten in kaart brengt. Dit wil ook zeggen dat we je klachten op het niveau van lichaam en geest bekijken. Alleen door met al deze aspecten rekening te houden, kunnen wij tot een juiste diagnose komen.

De juiste diagnose stelt ons in staat om een aangepast en individueel behandelingsplan uit te werken waarmee we steeds trachten de pijnen op een zo natuurlijk mogelijke manier te bestrijden. Wij overlopen alles stap voor stap met de patiënt zodat hij of zij weet welke acties kunnen ondernomen worden om opnieuw pijnvrij of met minimale pijnen door het leven te kunnen gaan.

Na 3 en 6 maanden behandeling volgen we de evolutie op en verwachten we een verbetering van de pijnklachten.

Jouw gezondheid is onze prioriteit.
Laten we er samen werk van maken.
 

Start jouw genezingsproces
en kom langs voor een eerste gesprek.

Plan jouw afspraak

© 2021 Dokter Jo Linmans - Praktijk Polar - Twaalf Septemberstraat 19, 3940 Hechtel (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Praktijk Polar gebruik van cookies. Meer informatie   OK