Team Polar

Wij zijn een klein, maar professioneel en gedreven team. Zo staan wij graag garant voor een persoonlijke aanpak en individuele behandeling.

Het verhaal van dokter Linmans

Als huisarts voelde ik al vrij snel aan dat de reguliere geneeskunde op sommige vlakken niet ver genoeg reikte. Om de gezondheid van mijn patiënten op duurzame wijze te herstellen wou ik de échte oorzaak van hun klachten aanpakken. Zo zag ik de noodzaak om de klassieke geneeskunde te combineren met aspecten van de complementaire geneeskunde.

Ik volgde eerst de 3-jarige opleiding tot unitair homeopaat in het Homeopathisch Centrum te Hechtel onder leiding van Dr. Geukens. Na enkele jaren praktijk als huisarts-homeopaat merkte ik dat je met homeopathie mooie resultaten kan bereiken, maar niet alles kan oplossen.

Aansluitend kwalificeerde ik me tot chelatiearts in het International Biomedical Center te Leende in Nederland onder leiding van Dr. Van der Schaar. Het toepassen van chelatietherapie bleek een meerwaarde te zijn.

Nadien verdiepte ik me in de orthomoleculaire en nutritionele geneeskunde via zelfstudie en cursussen aan het Faché Instituut voor Orthomoleculaire Wetenschap.

Aansluitend hierop werkte ik gedurende 2 jaar als arts in de Energiekliniek van Dr. Peter Aelbrecht. In deze praktijk worden vooral patiënten met chronische levenskwaliteitsproblemen behandeld die elders niet geholpen konden worden. De totaalaanpak in deze praktijk sprak mij erg aan en de principes van diagnose en therapie pas ik tot op heden toe in mijn eigen praktijk.

Verder volg ik nog steeds opleidingen, seminaries en symposia in binnen- en buitenland.

Bekijk het volledige curriculum vitae

Onze verpleegkundige

Onze interne verpleegkundige Kim Vandebroek heeft jarenlange ervaring in de thuisverpleegkunde. Hij zorgt voor de bloedafnames en infuusbehandelingen en voor de vlotte verwerking van elk onderzoek. Hij is tevens jouw aanspreekpunt voor alle paramedische vragen. Dankzij zijn goedlachse, vlotte en tegelijk professionele aanpak voelt elke patiënt zich onmiddellijk thuis in onze praktijk.

Bekijk het volledige curriculum vitae

Wij volgen jouw individueel behandelingsplan persoonlijk en nauwgezet op. Indien nodig werken wij samen met onze vertrouwde, externe partners in hulpverlening.

Contacteer ons

Door de jarenlange ervaring heeft Dr. Linmans een persoonlijk netwerk opgebouwd van professionele hulpverleners binnen de gezondheidssector, zoals een gezondheids- of voedingscoach, kinesist of osteopaat, een psycholoog, loopbaancoach of andere expert. Met deze experts wordt nauw samengewerkt. Indien nodig kunnen wij dus zeer doelgericht doorsturen naar één of meerdere van deze externe teamleden. Wij blijven uiteraard in nauw overleg met de patiënt en volgen de behandelingen mee op.

Onze praktijk onderzoekt jouw 
gezondheid in totaliteit. 

Start jouw genezingsproces 
en kom langs voor een eerste gesprek

Plan jouw afspraak

© 2021 Dokter Jo Linmans - Praktijk Polar - Twaalf Septemberstraat 19, 3940 Hechtel (BE) - privacy policy - cookie policy - sitemap Quoted: Websites met méér
Om uw surfervaring te verbeteren maakt Praktijk Polar gebruik van cookies. Meer informatie   OK